Hoe kan ik de Revoke app downloaden?

Het downloaden van de Revoke app

U kunt de Revoke-app direct downloaden via de Google Play of App Store.

Op dit moment is onze app beschikbaar voor Apple horloges, iPhones of iPads met iOS 10 of een nieuwere versie, en telefoons met Android 6.0 of een nieuwere versie. Uw telefoon moet een minimale schermafmeting hebben van 3,5 inch (8,9 cm diagonaal).

Cyber Essentials certified logo

Cyber Essentials gecertificeerd

We nemen beveiliging ernstig en daarom zijn we gekeurd en gecertifieerd om cyberbeveiliging effectief aan te pakken en het risico van internetbedreigingen te beperken.