Polityka prywatności Revoke

V0.8 Ostatnia aktualizacja 1 maja 2020 r

Ogólne Oświadczenie o Ochronie Danych:

Niniejsza Polityka ochrony danych przedstawia zobowiązanie Revoke wobec swoich klientów, dostawców i innych osób fizycznych do prowadzenia działalności biznesowej w sposób, który spełnia wymogi zgodności z przepisami Ustawy o Ochronie Danych (Jersey) 2018 („DPJL”) i Ogólnego Rozporządzenia o Ochronie Danych (UE ) 2016/679.

Revoke rozumie i szanuje Twoje prawo do prywatności i zobowiązujemy się do zapewnienia poufności i bezpieczeństwa Twoich danych osobowych oraz działań związanych z przetwarzaniem danych osobowych w naszej organizacji, stosując odpowiednie środki techniczne i organizacyjne wymagane do osiągnięcia tego celu.

Niniejszy dokument obejmuje zasady i procedury przetwarzania danych osobowych w sposób zgodny z prawem oraz określa prawa osób, których dane dotyczą, w odniesieniu do tych danych. Poniższa Polityka prywatności wyjaśnia, w jaki sposób możemy wykorzystywać, przetwarzać i przechowywać Twoje dane osobowe.

Kiedy tworzysz u nas Konto lub korzystasz z naszych Usług, zawierasz z nami umowę i zostajesz przekierowany do niniejszej Polityki prywatności i Regulaminu, które stanowią część tej umowy. Za każdym razem, gdy korzystasz ze swojego Konta lub naszych Usług, lub przekazujesz nam informacje, przetwarzanie Twoich danych osobowych będzie podlegać aktualnej wersji niniejszej Polityki prywatności i Regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z warunkami niniejszej Polityki prywatności lub Regulaminu, powstrzymaj się od tworzenia Konta lub korzystania z naszych Usług.

Administrator Danych:

Revoke Limited działający jako Revoke jest administratorem wszystkich danych osobowych i czynności związanych z przetwarzaniem danych w zakresie aplikacji do ochrony danych. Firma prowadzi aplikację „Revoke” i powiązane usługi. Obsługuje również strony internetowe www.revoke.com i www.atam.id. Główna siedziba firmy znajduje się na piętrze One, Richmond House, 8 David Place, St. Helier, Jersey, Wyspy Normandzkie, JE2 4TD.

Revoke Limited jest zarejestrowana jako administrator danych w Jersey Office of the Information Commissioner pod numerem 61116.

Dokumenty referencyjne:

  • Ustawa o Ochronie Danych (Jersey) 2018
  • Przepisy dotyczące Ochrony Danych (Rejestracja i Opłaty) (Jersey) 2018
  • Ogólne rozporządzenie UE o Ochronie Danych 2016/679

Specjalna uwaga dotycząca dzieci:

Nasze Usługi nie są skierowane do osób poniżej 16 roku życia. Nie zbieramy świadomie danych osobowych od dzieci poniżej 16 roku życia. Jeśli dowiesz się, że dziecko przekazało nam dane osobowe bez odpowiedniej zgody, skontaktuj się z nami pod adresem dpo@revoke.com i my podejmiemy kroki w celu usunięcia takich informacji i zamknięcia konta w razie potrzeby.

Uwaga dotycząca prywatności:

Szereg zastosowań:

Niniejsza polityka ma zastosowanie do naszej działalności biznesowej i przetwarzania danych osobowych osób, których dane dotyczą, na terenie Europejskiego Obszaru Gospodarczego (EOG), Wielkiej Brytanii, Jersey i Guernsey na Wyspach Normandzkich.

Dane osobiste:

Dane osobowe to wszelkie informacje dotyczące zidentyfikowanej lub możliwej do zidentyfikowania osoby fizycznej. Revoke zbiera następujące kategorie danych osobowych;

Od klientów:

  • Dane kontaktowe: np. imię i nazwisko, adres, adres e-mail, numer telefonu i telefonu komórkowego oraz inne istotne informacje kontaktowe
  • Paszport
  • Data urodzenia
  • Prawo jazdy
  • Dowód osobisty
  • Zdjęcie np. Selfie (dane biometryczne)
  • Kraj zamieszkania
  • Potwierdzenie (a) zgody, jeśli jest to wymagane dla naszych usług
  • Adres IP, informacje o połączeniu, typ i wersja przeglądarki, system operacyjny, identyfikator urządzenia

Dla dostawców:

  • Dane kontaktowe: np. imię i nazwisko, adres, adres e-mail, numer telefonu i telefonu komórkowego oraz inne istotne informacje kontaktowe
  • Nazwa firmy, adres siedziby, dane kluczowych akcjonariuszy
  • Nazwisko i dane kontaktowe Kierownika ds. Kont/Relacji
  • Firmowe numery VAT, GST
  • Profesjonalne informacje biznesowe z internetowych forów medialnych, takich jak Linkedin lub podobne

Uwaga 1: Revoke nie zbiera ani nie rejestruje informacji o karcie kredytowej / debetowej. Wszystkie takie transakcje płatnicze są obsługiwane przez zewnętrznych dostawców płatności (Apple Pay, Google Play, City Pay), którzy działają zgodnie z najwyższymi standardami bezpieczeństwa oczekiwanymi od takich organizacji.

Uwaga 2: Należy pamiętać, że powyższa lista nie jest wyczerpująca i Revoke może również gromadzić i przetwarzać dane osobowe w zakresie, w jakim jest to niezbędne do świadczenia naszych produktów i usług wykonywanych w ramach umowy.

Cele przetwarzania danych;

Revoke korzysta z wyżej wymienionych danych osobowych w następującym zakresie działań;

 

Należy pamiętać, że lista ta nie jest wyczerpująca, a Revoke może również gromadzić i przetwarzać dane osobowe w zakresie, w jakim jest to konieczne do świadczenia naszych usług.

Metody zbierania danych:

Gromadzimy dane osobowe w następujący sposób:

  • po pobraniu aplikacji Revoke ze sklepów z aplikacjami Apple lub Google i wyrażeniu zgody na warunki jej używania,
  • kiedy przesyłasz dane osobowe wymagane przez nasze usługi Revoke w celu zakończenia procesu weryfikacji użytkownika; na przykład, kiedy podasz nam swoją datę urodzenia, adres, dowód tożsamości ze zdjęciem (kopię paszportu, prawa jazdy lub dowodu osobistego) i selfie (dane biometryczne), abyśmy mogli zweryfikować Twoją tożsamość i skutecznie komunikować się z organizacjami w Twoim imieniu i dopasować ich zapisy [uwaga: wszystkie dane są zaszyfrowane i nigdy nie są przesyłane w sposób niezabezpieczony]
  • kiedy wypełniasz i przesyłasz swoje cyfrowe formularze zgody/prośby, abyśmy działali w Twoim imieniu w związku z wykonywaniem Twoich praw do ochrony danych
  • kiedy wysyłasz do nas e-maila, korzystając z jednego lub wszystkich naszych dedykowanych adresów wsparcia klienta, ochrony danych i firmowych adresów e-mail,
  • kiedy kontaktujesz się z naszym partnerem obsługi klienta lub naszym wewnętrznym zespołem, który może wesprzeć Cię i doradzić w zakresie zapytań dotyczących ochrony danych, zapytań dotyczących cyberbezpieczeństwa i zapytań w związku z naszymi usługami Revoke,
  • kiedy odwiedzasz naszą witrynę Revoke (www.revoke.com) i biznesową (atam.id), które wykorzystują tylko podstawowe i analityczne funkcje plików cookie, które mogą śledzić korzystanie z naszej witryny i przesyłanie informacji do witryny, aby pomóc nam ulepszyć nasze usługi dla Ciebie,
  • kiedy kontaktujesz się z nami telefonicznie i/lub zostawiasz wiadomość głosową lub sms lub korzystasz z funkcji czatu online lub publikujesz wiadomości na naszych platformach społecznościowych,
  • gdy przekazujesz nam dane od innego usługodawcy w ramach korzystania z nowych praw do „przenoszenia danych” w zakresie ochrony danych, a Revoke uzgodnił warunki i szczegóły przekazania przed rozpoczęciem usług Revoke,
  • z kanałów osób trzecich, takich jak rejestry publiczne, media społecznościowe i wszelkie inne otwarte fora publiczne,
  • bezpośrednio od Państwa jako członka społeczeństwa, członka personelu, partnera biznesowego, dostawcy lub pośrednika w przypadku bezpośredniego kontaktu z nami.

Gromadzone informacje:

Dane osobowe klientów będą wykorzystywane przez nas tylko wtedy, gdy korzystasz z naszej aplikacji Revoke i powiązanych usług.

 

Zebrane dane osobowe służą do następujących celów:

  • aby wywiązać się z naszych zobowiązań w zakresie wykonania umowy o dostawę produktów i usług Revoke, które od nas kupiłeś,
  • aby upewnić się, że tylko Ty masz dostęp do wszelkich zaszyfrowanych danych odzyskanych za pomocą Revoke
  • aby ograniczyć oszustwa i zweryfikować Twoją tożsamość, aby potwierdzić, że jesteś osobą w dowodzie tożsamości ze zdjęciem (kopia paszportu, prawa jazdy lub dowodu osobistego)
  • aby zapewnić nieprzerwany dostęp do Twojego konta Revoke i utrzymywać poziom usług oczekiwany i określony w naszym Regulaminie handlowym,
  • aby wypełnić nasze zobowiązania wobec Ciebie jako administratora danych na mocy odpowiednich przepisów o ochronie danych,
  • aby pomagać Revoke w dostarczaniu i obsłudze bezpiecznej komunikacji biznesowej za pośrednictwem poczty elektronicznej i naszej strony internetowej oraz innych odpowiednich środków,
  • aby wypełniać zobowiązania prawne wynikające z odpowiednich przepisów lokalnych w zakresie transakcji sprzedaży produktów i usług, np. GST/VAT,
  • aby pomagać Revoke w zestawianiu odpowiednich zagregowanych danych statystycznych do celów statystycznych lub public relations. Te zagregowane informacje nie są powiązane z danymi osobowymi,
  • dla wypełnienia wszelkich zobowiązań prawnych w związku z ustaleniem, dochodzeniem lub obroną roszczenia prawnego lub w przypadku, gdy otrzymaliśmy od sądu nakaz ujawnienia danych osobowych,
  • aby spełniać wszelkie inne zobowiązania prawne wynikające z odpowiednich przepisów lokalnych.

Dane osobowe mogą być wykorzystywane w uzasadnionym interesie biznesowym Revoke, jak wskazano w niniejszej Polityce prywatności.

Aktywnie gromadzone są wyłącznie dane osobowe, które są niezbędne do pomocy naszym klientom w dostarczaniu produktów lub usług opisanych powyżej.

Wszelkie inne dane osobowe są gromadzone tylko pasywnie i przetwarzane zgodnie z niniejszą Informacją o ochronie prywatności lub mogą być gromadzone i przetwarzane zgodnie z wymogami prawa.

Dane osobowe klientów będą wykorzystywane przez nas tylko wtedy, gdy korzystasz z naszej aplikacji Revoke i powiązanych usług.

Odbiorcy danych:

Gromadzone dane osobowe mogą być ujawniane lub przekazywane;

  • naszym podmiotom przetwarzającym dane, którzy świadczą usługi w zakresie dostarczania produktów i usług aplikacji, systemów komputerowych służących do obsługi kont abonamentowych klientów (Apple, Apple Store In-App Payments, Google Play In-App Payments, Microsoft),
  • nasze podmioty przetwarzające dane, które świadczą usługi weryfikacji tożsamości w celu ochrony Twojego konta. Odwołaj użycie dwóch firm do tej konkretnej usługi (Yoti i Onfido),
  • naszym podmiotom przetwarzającym dane, którzy świadczą usługę wyszukiwania w ciemnej sieci w celu sprawdzenia, czy Twój adres e-mail i powiązane dane osobowe zostały naruszone. Revoke korzysta z wielu firm w celu świadczenia tej konkretnej usługi (Dehashed, HaveIbeenpwned, WeLeakInfo, Snusbase),
  • nasi dostawcy usług SMS do wysyłania powiadomień dotyczących Twoich próśb (Textlocal, Amazon, Mailjet)
  • nasz dostawca menedżera poczty e-mail do zarządzania i dostarczania naszej komunikacji e-mail (Mailjet)
  • nasz dostawca obsługi klienta, który na żądanie udziela porad, wsparcia i informacji ubezpieczeniowych (Cyberscout); otrzymują tylko unikalne odniesienie z linkiem do anonimowej wersji wyników wyszukiwania w ciemnej sieci.

Jeśli zdecydujesz się szukać pomocy i monitorować wyniki wyszukiwania w ciemnej sieci, Twoje dane mogą zostać udostępnione Cyberscout, jeśli wyrazisz na to zgodę (jeśli osobno zaangażujesz ich w analizę wyników i zdecydujesz się dostarczyć im dalsze dane osobowe poza numerem referencyjnym) oraz inne osoby trzecie, jeśli w wyniku naruszenia danych zdecydujesz się zgłosić roszczenie lub wszcząć inne postępowanie sądowe.

  • nasz usługodawca, który zarządza generowaniem i raportowaniem statystycznych danych śledzenia naszych usług (Adjust)
  • Organizacje zewnętrzne, o których skontaktowanie się w Twoim imieniu poprosiłeś w celu skorzystania z Twoich praw do ochrony danych,
  • Organizacje zewnętrzne, do których zwróciłeś się z nami w Twoim imieniu w celu zgłoszenia roszczeń odszkodowawczych z tytułu naruszenia Twoich danych osobowych,
  • Partnerzy biznesowi Revoke, którzy mogą świadczyć profesjonalne usługi w związku z dodatkowymi usługami eksperckimi,
  • Podmioty przetwarzające dane Revoke, które świadczą usługi związane z bezpiecznym i bezpiecznym działaniem jego systemów i procesów biznesowych,
  • Agencjom kredytowym i windykacyjnym w celu prawidłowego prowadzenia rachunków klientów biznesowych,
  • Profesjonalni agenci w świadczeniu wymaganych usług (np. Prawnicy, bankowcy, księgowi, audytorzy),
  • Organy ścigania i właściwe organy zgodnie z wymogami odpowiednich przepisów, jeśli takie ujawnienie jest konieczne w celu wypełnienia zobowiązania prawnego,
  • Inne osoby trzecie na żądanie użytkownika i gdy uzyskano od Państwa odpowiednią zgodę,
  • Każdy nowy właściciel Revoke powinien zostać przejęty lub połączony z inną firmą lub w ramach reorganizacji firmy.

Zewnętrzni dostawcy usług są związani wymogami wynikającymi z umowy o przetwarzaniu danych, zgodnie z którą Twoje dane osobowe mają być przetwarzane zgodnie z wysokimi standardami poufności oraz z zachowaniem wymaganych standardów i uzgodnień dotyczących bezpieczeństwa.

 

Bezpieczeństwo Twoich danych osobowych:
W ramach procesu rejestracji klienta Revoke Twoje dane identyfikacyjne, dokument tożsamości ze zdjęciem i wszelkie inne dane biometryczne są szyfrowane po fachowej weryfikacji przez naszego usługodawcę. Revoke nie ma dostępu do zaszyfrowanych danych, ponieważ tylko Ty będziesz mieć wymagany cyfrowy klucz szyfrowania, aby uzyskać do nich dostęp.

Udostępnianie danych osobowych inspektorowi ochrony danych organizacji (IOD):
Aby Twoje żądanie ochrony danych zostało przetworzone przez organizacje, które wybrałeś w aplikacji Revoke, ich inspektor ochrony danych może poprosić o dostęp do Twojego zaszyfrowanego zweryfikowanego identyfikatora osobistego, aby upewnić się, że jesteś tym, za kogo się podajesz.

Zostaniesz poproszony o wyrażenie wyraźnej zgody na umożliwienie inspektorowi ochrony danych wglądu do Twojej zweryfikowanej tożsamości, ponieważ musimy mieć możliwość odszyfrowania niektórych danych, aby potwierdzić ich dokładność (np. Adres e-mail, numer telefonu). Musimy również móc wysyłać / zapewniać dostęp w celu przeglądania tych informacji firmom, z którymi współpracujemy w Twoim imieniu.

Używamy wielu kluczy rotacyjnych do szyfrowania danych; nie ma klucza głównego. Twój klucz prywatny nigdy nie jest przesyłany na nasze serwery.

Tylko wtedy, gdy wyrazisz wyraźną zgodę, inspektor ochrony danych będzie mógł wyświetlić Twoją zweryfikowaną identyfikację. Kiedy zapewniamy IOD dostęp do Twojej zweryfikowanej tożsamości, zapewniamy, że tylko wyznaczony odbiorca tych informacji ma do nich dostęp.

Obowiązkiem IOD jest upewnienie się, że jesteś ich klientem, pracownikiem lub byłym pracownikiem. W tym celu mogą poprosić Cię o dodatkowe informacje, takie jak data lub kwota poprzedniego rachunku, poprzedni adres lub numer klienta.

Platformy mediów społecznościowych:

Kiedy korzystamy z platform mediów społecznościowych, np. Facebook, Twitter, Instagram, prowadzimy go wyłącznie w celu promocji własnego biznesu i nie angażowalibyśmy się świadomie w działania wykraczające poza ten zakres. Klienci (i inne osoby, których dane dotyczą) powinni zapoznać się z odpowiednimi informacjami o prywatności tych platform mediów społecznościowych, aby sprawdzić swoje prawa do ochrony danych i prywatności. Revoke nie ponosi odpowiedzialności za platformy mediów społecznościowych lub działania na stronach internetowych osób trzecich.

 

Przekazywanie i dostęp do danych osobowych:

Revoke przeniesie dane poza EOG, Wielką Brytanię, Jersey i Guernsey tylko wtedy, gdy jest to konieczne do wykonania uzgodnionej przez Ciebie umowy.

Jeżeli miejsce docelowe transferu danych znajduje się poza EOG, Wielką Brytanią, Jersey i Guernsey i nie obejmuje kraju trzeciego posiadającego status „adekwatności / równoważności”, zgodnie z uznaniem Komisji UE, zawsze zapewniamy, że odpowiednie zabezpieczenia są miejsce.

Revoke korzysta z usług dostawców, którzy działają na podstawie odpowiednich umów dotyczących ochrony danych i stosują standardowe klauzule umowne lub są zarejestrowani w ramach Tarczy Prywatności UE-USA, w stosownych przypadkach.

Jeśli nie możemy zagwarantować tych zabezpieczeń, zawsze prosimy o Twoją zgodę przed przesłaniem danych.

Wszelkie przekazywanie danych odbywa się w bezpieczny sposób i zgodnie z przepisami o ochronie danych.

Zatrzymywanie danych:

Revoke zachowa Twoje dane osobowe tylko tak długo, jak będzie to konieczne do realizacji celu, dla którego zostały zebrane.

Poniżej przedstawiono podsumowanie ważnych okresów zatrzymywania danych;

  • Jeśli utworzysz u nas konto, będziemy przechowywać Twoje dane osobowe tak długo, jak będziesz mieć to konto.
  • Jeśli Twoje konto stanie się nieaktywne przez 18 miesięcy, zostanie uznane za wygasłe. Jeśli nie otrzymamy od Ciebie odpowiedzi po wysłaniu przypomnienia, usuniemy Twoje konto w ciągu 90 dni
  • Jeśli usuniesz lub zażądasz usunięcia swojego Konta, zachowamy i wykorzystamy Twoje Dane Osobowe tylko w zakresie niezbędnym do wypełnienia naszych zobowiązań prawnych (jeśli będziemy zobowiązani do zachowania Twoich danych w celu przestrzegania obowiązujących przepisów), wykrywania i zapobiegania oszustwom, rozwiązywać spory i egzekwować nasze umowy prawne i zasady. Wszystkie żądania usunięcia kont zostaną rozpatrzone po 48 godzinach od żądania.
  • Revoke zachowa dane osobowe dotyczące transakcji klientów, dostawców, innych osób, których dane dotyczą, przez 10 lat od daty transakcji, w przypadku gdy zostaną one uznane za część dokumentacji finansowej firmy.

Z zastrzeżeniem wyjątku, w którym danych nie można usunąć ze względów prawnych lub regulacyjnych.

Prawa osoby, której dotyczą dane:

Jeżeli osoba, której dane dotyczą w Unii Europejskiej (lub w jakimkolwiek kraju o statusie „odpowiedniego / równoważnego”) chce skorzystać ze swoich praw wynikających z obowiązujących przepisów o ochronie danych, powinna skontaktować się z naszym menedżerem ds. Ochrony danych Revoke pod adresem dpo@revoke.com.

 

Osoby, których dane dotyczą, mają szereg przysługujących im praw;

  • dostęp do swoich danych osobowych,

Możesz skorzystać z tego prawa, uzyskując dostęp do swojego konta osobistego lub kontaktując się z nami bezpośrednio za pośrednictwem naszej strony internetowej www.revoke.com lub wysyłając wiadomość e-mail na adres dpo@revoke.com. Chcielibyśmy poprosić, aby każdy wniosek o dostęp do danych osobowych musiał być składany w celu odwołania na piśmie i zawierał wystarczające szczegółowe informacje, aby zidentyfikować dane osobowe, których szukasz.

  • usunięcie wszelkich nieścisłości,

Jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem naszych Usług, zapewniamy Ci narzędzia umożliwiające dostęp lub modyfikację danych osobowych, które nam przekazałeś i które są powiązane z Twoim Kontem.

  • ograniczenia przetwarzania danych

Prawo to ma zastosowanie w pewnych szczególnych okolicznościach; gdy kwestionowana jest dokładność danych osobowych, a administrator danych potrzebuje czasu na zweryfikowanie szczegółów; gdy przetwarzanie zostanie uznane za niezgodne z prawem, ale osoba, której dane dotyczą, sprzeciwia się ich usunięciu i zamiast tego żąda ograniczenia; w przypadku wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych na podstawie prawnie uzasadnionych podstaw prawnych i do czasu sprawdzenia, czy uzasadniony interes jest nadrzędny wobec praw osoby, której dane dotyczą; cel przetwarzania nie jest już ważny, ale jest potrzebny osobie, której dane dotyczą, do ustalenia, dochodzenia lub obrony roszczeń.

  • wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania swoich danych

Prawo to przysługuje osobom, których dane dotyczą, do żądania wyłączenia z wszelkich działań marketingu bezpośredniego lub komunikacji, w tym profilowania, w zakresie, w jakim jest to związane z takimi działaniami marketingu bezpośredniego, oraz ze wszelkich zautomatyzowanych środków wykorzystujących specyfikacje techniczne w kontekście usług społeczeństwa informacyjnego.

  • zostać zapomnianym (usunięcie danych)

Możesz usunąć lub poprosić o usunięcie swojego konta i odinstalować aplikację Revoke w dowolnym momencie. Revoke nie będzie jednak w stanie usunąć wszystkich naszych danych osobowych w zakresie, w jakim jest to konieczne do wypełnienia zobowiązań prawnych.

  • prawo do przenoszenia danych

Jest to nowe prawo i ma zastosowanie tylko do tych czynności przetwarzania, które są prowadzone na podstawie prawnej zgody lub na podstawie umowy, a przetwarzanie odbywa się w sposób zautomatyzowany. Twoje dane mogą zostać przesłane do innego administratora danych lub bezpośrednio do Ciebie, o ile jest to technicznie możliwe.

  • prawo do sprzeciwu wobec zautomatyzowanego podejmowania decyzji i profilowania

Osoba, której dane dotyczą, może w pewnych okolicznościach sprzeciwić się zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji i profilowaniu oraz zażądać interwencji człowieka w procesie podejmowania decyzji.
Revoke nie podejmuje żadnych decyzji w sposób całkowicie zautomatyzowany, ale jeśli to zrobimy, masz prawo do sprzeciwu.

  • prawo do cofnięcia zgody na czynności przetwarzania danych na podstawie zgody

W przypadku gdy podstawą prawną przetwarzania danych osobowych jest Zgoda, osoba, której dane dotyczą, może w każdej chwili wycofać zgodę.

Każdy wniosek osoby, której dane dotyczą, dotyczący skorzystania z praw wymienionych powyżej będzie rozpatrywany pod kątem wymogów ustawy o ochronie danych (Jersey) 2018 i innych odpowiednich przepisów o ochronie danych, aw pewnych okolicznościach (np. Ograniczenie, usunięcie, sprzeciw, przenoszenie danych) prawa te mogą nie mogą być wykonywane przez firmę. W takich przypadkach zostaną podane pełne wyjaśnienia.

Składanie skargi:

Biuro Komisarza ds. Informacji w Jersey na Wyspach Normandzkich jest niezależnym organem ustawowym, do którego można złożyć skargę lub dowiedzieć się więcej o ochronie danych na Jersey. Ich biuro znajduje się na 2. piętrze, 5 Castle Street, St. Helier, Jersey, JE2 3BT. Ich strona internetowa to www.jerseyoic.org, a numer telefonu to 01534 716530.

Funkcjonalność związana z bezpieczeństwem:

Revoke zobowiązuje się do zapewnienia bezpieczeństwa Twoich danych osobowych i wdrożył odpowiednie z handlowego punktu widzenia środki techniczne, fizyczne i organizacyjne, aby zapobiec nieuprawnionemu lub niezgodnemu z prawem przetwarzaniu Twoich danych osobowych lub przypadkowej utracie lub zniszczeniu Twoich danych osobowych.

Nasza polityka bezpieczeństwa jest dostępna na naszej stronie internetowej pod adresem https://revoke.com/personal/security/.

Nasza strona internetowa jest szyfrowana przy użyciu protokołu HTTPS (Hypertext Transfer Protocol Secure). W HTTPS protokół komunikacyjny jest szyfrowany przy użyciu Transport Layer Security (TLS). Zapewnia to bezpieczną metodę komunikacji z nami, a wszelkie dane osobowe przesłane na naszą stronę internetową są bezpiecznie zarządzane przez nasze usługi przetwarzania danych na naszej stronie internetowej.

 

 

 

 

App icon - download from the App Store and Google Play

Pobierz Revoke Dzisiaj

Zacznij się chronić dzięki Revoke i odzyskaj kontrolę nad swoimi danymi osobowymi.

Download on the App Store - icon Get it on Google Play - icon
Cyber Essentials certified logo

Certyfikat Cyber Essentials

Poważnie podchodzimy do bezpieczeństwa, dlatego zostaliśmy oceniani i certyfikowani za skuteczne zajmowanie się cyberbezpieczeństwem i ograniczanie ryzyka związanego z zagrożeniami internetowymi.